Jyväskylä Butoh Festival 27.-29.8.2021

Yläkulttuuri ry järjestää Jyväskylän ensimmäinen butoh-festivaalin 27.–29.8.2021 Villa Ranassa. Festivaali kokoaa yhteen Suomessa asuvia butoh-opettajia ja -tanssijoita tarjoten oivan tilaisuuden tutustua lajin rikkauteen ja muihin siitä innottuneisiin. Luvassa on niin liikkeellisiä ja tanssillisia työpajoja ja esityksiä kuin yhteistä illanviettoakin.

Ennakkoklubi järjestetään Mäkitorpalla torstaina 12.8. klo 17 alkaen. Tällöin ohjelmassa on muun muassa Butoh ja ääni -työpaja sekä butoh-jamit. Ennakkoklubin ja festivaalin tarkemman ohjelman löydät täältä. Festivaalin liput tulevat myyntiin elokuussa ja niitä voi ostaa ennakkoon täältä.

// On 27.–29.8.2021 butoh teachers and dancers from all around Finland gather in Villa Rana, when Yläkulttuuri ry organizes the first Jyväskylä Butoh Festival. The program consists of dance and movement workshops, performances and social evenings thus creating a great chance to explore this fascinating form and meet other butoh enthusiastics.

The Festival PreClub with Butoh and Voice Workshop and Butoh Jam (to mention some) will be in Mäkitorppa on Thursday 12.8. The program starts at 17:00. The whole up-to-date Festival Program is available here. The festival ticket bundles will be on sale in August and they can be bought in advance here.