JYT: Kesäinen butoh-kurssi

Milloin?

 • 2.6. ja 6.6., 9.6. ja 13.6. sekä 16.6.
 • keskiviikkoisin klo 17–19 ja sunnuntaisin klo 15–18
 • kurssin voi aloittaa minä päivänä tahansa ja osallistua yhden tai useamman kerran

Missä?

 • Mahdollisuuksien Talon Sali
  Kauppakatu 19 C ja D, pohjakerros

Hinta JYT:n jäsenille:
koko kurssi 15 €
kertamaksu 3 €

Hinta muille:
koko kurssi 25 €
kertamaksu 5 €

Maksutapoina ovat lasku, korttimaksu ja käteinen. Tarkemmat tiedot saat ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittautuminen viimeistään sunnuntaina 30.5.
Ilmoittautumislomake (Google Forms): https://forms.gle/CBNbM6DBWxzgUhuj7 

Tiedustelut: Anthoni Levonsaari, iloluonto@gmail.com, puh. 040 166 2655

*** *** ***

TERVETULOA BUTOILEMAAN!

Butoh on 50-luvun lopun Japanissa syntynyt nykytanssin ja tanssiteatterin muoto. Kesäkuun alussa voit tutustua sen kiehtovaan maailmaan Jyväskylän Ylioppilasteatteri ry:n järjestämällä kurssilla, joka on avoin sekä JYT:n jäsenille että yhdistyksen ulkopuolisille henkilöille. Alaikäraja on 18 vuotta, yläikärajaa ei ole. Kurssin ohjauskielenä on suomi. Tarvittaessa ohjeistus käännetään englanniksi.

Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta, ja kaikenlaiset kehot ovat tervetulleita. Kurssilla butoh’oon tutustutaan leikkisästi, oman kehon ja elämänkokemuksen ehdoilla. Kuuntelu, kokeilu ja sisäisen maiseman tutkiminen ovat keskiössä: tanssin ilon voi löytää monin tavoin. Tilaa on tasapuolisesti niin yksilö-, pari- ja ryhmäharjoitteille kuin hengittelylle ja irrottelullekin.

Jokaiselle päivälle mahtuu 12 osallistujaa, ja kurssista maksetaan osallistumiskertojen mukaan. Siinä tapauksessa, että maksimimäärä jonain päivänä ylittyy, etusijalla ovat koko kurssin tai ko. päivän jo maksaneet. Heidän jälkeensä paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssin ohjaa tanssiin ja somaattisiin menetelmiin erikoistunut teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK) ja butoh-tanssija Anthoni Levonsaari.

// SUMMERY BUTOH COURSE 2021

When?

 • 2.6. ja 6.6., 9.6. ja 13.6. and 16.6.
 • on Wednesdays at 17–19 and on Sundays at 15–18
 • you may choose any day to start, and join one or several times according to your wishes

Where?

 • Mahdollisuuksien Talon Sali
  Kauppakatu 19 C and D, ground floor

Price for JYT members:
whole course 15 €
single payment 3 €

Price for non-members:
whole course 25 €
single payment 5 €

Payments by invoice, card or cash. You will receive further instructions after you have enrolled.

Enrollment at latest on Sunday 30.5. by Google Forms:
https://forms.gle/CBNbM6DBWxzgUhuj7 

Inquiries: Anthoni Levonsaari, iloluonto@gmail.com, tel. 040 166 2655

*** *** ***

WELCOME TO BUTOH!

Butoh is a fascinating, contemporary dance and dance theatre form born in the end of 1950’s Japan. In the beginning of June Jyväskylän Ylioppilasteatteri Association organizes a butoh course for JYT-members and non-members alike. The course is suitable for 18-year-olds, and there is no upper age limit. The course will be facilitated mainly in Finnish. If needed, the instructions may be translated in English.

All kinds of lived bodies are welcome to join, and no previous experience is required. The aim of the course is to integrate individual life experience and the lived body to playful movement exploration, so that the joy of dance may arise. There will be plenty of room for individual, pair and group exercises, as well as for both relaxed and wild movement.

For each day there will be room for 12 participants. In case of more enrollments, those precede who have already paid for the whole course or the day in question. The leftover places are meted out in the order of enrollment.

The course is facilitated by butoh dancer Anthoni Levonsaari (Dance and Somatics Instructor; Drama Instructor, BA in Performing Arts).