Helmikuun butoh-viikkotunnit / Weekly butoh-classes in February

TIEDOTE / NEWSLETTER 2/2022

In English below.

Hei!

Helmikuussa butoh-viikkotunnit ovat keskiviikkona 2.2., 9.2. ja 16.2. klo 17–19 Mahdollisuuksien Talolla. Viikkotuntien hinta on tuttuun tapaan 5–10 €/kerta ja maksuvaihtoehtoina korttimaksu, MobilePay tai käteinen. Voit myös ostaa tunteja Iloluonnon verkkokaupasta.

Nykyisten koronarajoitusten vuoksi toivon, että ilmoitat ennakkoon milloin osallistut: iloluonto@gmail.com tai 040 166 2655 (WA, Signal, tekstiviesti). Minulle riittää, että kerrot tulostasi ennen ko. illan tunteja. Tulethan paikalle vain terveenä sekä pidät huolta hyvästä käsihygieniasta ja turvaväleistä. Mahdollistuu ry:n tiloissa on maskisuositus, ja myös butoillessa voit ilman muuta käyttää maskia.

Valoisaa viikkoa,
terveisin Anthoni


Hi!

In February the weekly butoh classes in Mahdollisuuksien Talo will continue on Wednesdays 2.2., 9.2. and 16.2. at 17–19. Price is 5–10 €/class, as before. The payment options are card, MobilePay and cash. You may also purchase tickets on Iloluonto’s webshop.

Because of the current covid19-restrictions I wish that you’d let me know when you are participating, at the latest on the same day as the classes will be: iloluonto@gmail.com or 040 166 2655 (WA, Signal, SMS). Please join only if you’re healthy, take good care of the hand hygiene and keep a safe distance from other people. It’s recommended to wear a face mask in Mahdollisuuksien Talo, so feel free to have one in butoh classes, too. 

Have a lightfull week,
regards Anthoni